GENESIS OF SCIENTIFIC OPINION REGARDING THE ORGANIZATION OF PUBLIC ADMINISTRATION IN THE FIELD OF CIVIL DEFENSE AS AN ESSENTIAL OF NATIONAL SECURITY - Boiko, Oksana (Sworld-Us Conference proceedings, 2022)
В роботі проаналізовано розвиток наукової думки щодо організації цивільного захисту як складової національної безпеки держави. Обґрунтовано теоретико-методологічні засади функціонування цивільного захисту як специфічного напрямку діяльності держави в конт