THE RELEVANCE OF TEACHING THE UKRAINIAN LANGUAGE AS A FOREIGN LANGUAGE IN THE CONDITIONS OF MARTIAL LAW - Vekua, Oksana (Sworld-Us Conference proceedings, 2022)
В роботі розглядаються особливості навчання українській мові студентів – іноземних громадян в умовах воєнного стану, а саме - вдосконалення формату дистанційного навчання із застосуванням хмарних платформ, новітніх технологій навчання тощо для якісного з