THE INFLUENCE OF COGNITIVE PREJUDICES ON GROUP BELIEFS OF AVERAGE RUSSIANS - Overchuk, Victoriia (Sworld-Us Conference proceedings, 2022)
Стаття присвячена аналізу когнітивних упереджень росіян, які призвели до масштабної підтримки злочинної політики кремля, які спотворюють мислення, впливають на переконання та впливають на рішення та судження, які росіяни приймають щодня. Авторка зазначає,