MANAGEMENT OF ECONOMIC AND ECONOMIC SYSTEMS IN THE CONDITIONS OF SUSTAINABLE DEVELOPMENT - Huryna, Mariia; Averkyna, Maryna (Sworld-Us Conference proceedings, 2022)
В роботі розглядається ефективний підхід та методи управління еколого-економічною системою. Досліджено основні проблеми існуючих систем управління, а також способи успішної реалізації програм економіко-екологічного розвитку. / The work considers an effect