THE INFLUENCE OF EXTRA-ROOT FERTILIZING WITH MICRO-FERTILIZERS ON BIOMETRIC INDICATORS OF SUNFLOWER PLANTS IN SOUTHERN OF UKRAINE - Bahliuk, Uliana; Neroda, Ruslan; Kovalenko, Oleh (Sworld-Us Conference proceedings, 2022)
В роботі розглядається особливість формування біометричних показників рослин гібридів соняшника Дарій, НК Камен, Тутті, залежно від позакореневого підживлення мікроелементами в ґрунтово-кліматичних умовах Миколаївської області зони південного Степу Украї