DETERMINATION OF THE OPTIMAL PARAMETERS OF WIRELESS LOCAL NETWORK ON THE CREATED PROGRAM USING THE ANT ALGORITHM - Pakhomova, V.M.; Salohub, M.V. (Sworld-Us Conference proceedings, 2022)
На програмі «WLAN_EliteAS», що створена мовою JavaScript за мурашиним алгоритмом, визначено оптимальну кількість базових станцій бездротових локальних мереж та їх розташування на території УДУНТ. Початкові дані програми «WLAN_EliteAS»: параметри території