FAMILIARIZATION OF ADVANCED TRAINING COURSE PARTICIPANTS WITH BASIC METHODS OF PSYCHOLOGICAL SUPPORT FOR CHILDREN WITH SPECIAL EDUCATIONAL NEEDS - Shopina, Maryna; Yakunin, Yaroslav (SWorld-Ger Conference proceedings, 2022)
Нині все частіше до загальноосвітніх навчальних закладів приходять діти з особливими освітніми потребами і питання їхнього психологічного супроводу набуває все більшої актуальності. Найголовніша умова для успішної реалізації інклюзивного навчання — позит