PAPER WITH FRACTAL STRUCTURE - Morozov, Andrii; Hres, O.M. (SWorld-Ger Conference proceedings, 2022)
Через швидкі темпи розвитку поліграфії, актуальним є удосконалення такого розповсюдженого у поліграфії продукту, як папір. У даній статті розглянуто новий спосіб виготовлення паперу, в основі якого лежить певна фрактальна структура, яку можна гіпотетично