METHODOLOGY OF GEODETIC WORKS FOR CREATION OF THE PROJECT OF ARRANGEMENT OF THE TERRITORY OF THE OIL REFINERY - Serant, Oksana; Pryimak, Bohdan (SWorld-Ger Conference proceedings, 2022)
Застосування технологій ГНСС в геодезії розвивається з кожним роком і дозволяють визначати координати об’єктів за короткий проміжок часу та з високою точністю. Згідно [1,2] територія промислового майданчика має бути зонована з визначенням основної промис