SYNCRETISM AS A MANIFESTATION OF LANGUAGE ECONOMY AND PROBLEMS OF ITS INTERPRETATION - Shundel, Tetyana (SWorld-Ger Conference proceedings, 2022)
В роботі розглядається питання принципу економії в мові та визначаються характерні риси прояву мовної економі. Особлива увага звертається на функціонування синкретизму в мові як явища полі функціональної природи. Розглядається питання щодо трактування цьо